Puslapio lankytojai

2015 m. spalio 10 d., šeštadienis

Vonios kambario išplanavima

Vonios kambarys yra ta vieta, kurioje dažniausiai pradedame ir baigiame dieną, todėl labai svarbu tinkamai suprojektuoti šią patalpą ir parinkti įrangą. Planuojant vonios kambarį, beje, kaip ir virtuvę, reikėtų tam skirti daugiau laiko ir dėmesio, nes šių kambarių įrengimas, palyginti su kitų patalpų, paprastai būna brangiausias, o jei jau prireikia ją pertvarkyti, tenka nusiteikti nemažoms išlaidoms. 

Vonia, interjeras
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/gyvenimas/naujos_formos/vonios-kambario-isplanavimas.d?id=11979584

7 komentarai:

  1. Labai teisingai pastebėta. Vonia - tai vieta, kuri bet kuriame name privalo būti, kurioje lankomės ganėtinai dažnai, todėl labai svarbu tinkamai pasirinkti vonios komponentus ir įrangą. Nors dziovintuvas rankoms nėra prioritetinių prekių sąraše, šis stilingas ir naudingas įrenginys padės voniai išsiskirti iš kitų.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai teisingai pastebėta. Vonia - tai vieta, kuri bet kuriame name privalo būti, kurioje lankomės ganėtinai dažnai, todėl labai svarbu tinkamai pasirinkti vonios komponentus ir įrangą. Nors dziovintuvas rankoms nėra prioritetinių prekių sąraše, šis stilingas ir naudingas įrenginys padės voniai išsiskirti iš kitų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Svarbus net labai vonios kambario išplanavimas. Reikia gerai apgalvoti kiekvieną centimetrą kaip naudingai išnaudoti. Labai gražus praustuvas vonioje, priderintas prie plyteles dizaino.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Svarbus net labai vonios kambario išplanavimas. Reikia gerai apgalvoti kiekvieną centimetrą kaip naudingai išnaudoti. Labai gražus praustuvas vonioje, priderintas prie vonios dizaino.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Svarbus net labai vonios kambario išplanavimas. Reikia gerai apgalvoti kiekvieną centimetrą kaip naudingai išnaudoti. Labai gražus praustuvas vonioje, priderintas prie vonios dizaino.

    AtsakytiPanaikinti