Puslapio lankytojai

2015 m. lapkričio 21 d., šeštadienis

VONIOS DIZAINO NAMAI

Vonios dizaino namai“ atstovauja aukštos kokybės Vakarų Europos gamintojų vonios kambario įrangą, kurią pristato žinomiausi šių dienų dizaino kūrėjai, tokie kaip Phollipe Starck, Ludovica ir Roberto Palomba, Ronan ir Ewan Bouroulec, Jean – Marie Massoud ir kiti. Mūsų salone rasite stilių įvairovę – nuo laikui nepavaldžios klasikos iki šiuolaikinio minimalizmo. Salone eksponuojame Hoesh, Burgbad, Flora, Keuco, Sbordoni, Kaldewei, Laufen, Dorn Bracht, Recor, Simas, Zehnder, Margaroli, Villeroy & Boch, Duravit, Hansgrohe ir kitų gamintojų produkciją.
Salono specialistai su profesionaliais dizaineriais klientams suteiks išsamią, kvalifikuotą konsultaciją ir padės susikurti išraiškingą vonios kambario koncepciją pagal kiekvieno kliento individualius poreikius.

2 komentarai:

  1. Oho, tokia vonia tikriausiai kiekvieno svajonė. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip žaviai atrodo šis vonios dizainas. Visi šios <a href="http://www.voke3.com/Produktai/vonios-baldai.html'>vonios baldai</a> tokie prabangūs ir modernūs. Pritariu ReiRei, kad kiekvienas tyliai pasvajoja apie tokią vonią, kurioje po sunkios darbo dienos galėtų atsigulti į putotą vandenį ir atsipalaiduoti.

    AtsakytiPanaikinti